Рецепт
Торт TWIX® «Банановий спліт»

Час приготування
2 години
Інгредієнти
9 шт.
Порцій
16 х
Поєднайте лівий і правий батончики TWIX® у цьому смачному банановому спліті без випікання, який сподобається всім.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 2 упаковки батончиків TWIX® по 50 г (додавати частинами)
- 1 склянка крихти крекеру Грема
- 3 ст. ложки розтопленого вершкового масла
- 2 твердих стиглих банани (додавати частинами)
- 227 г звичайного вершкового сиру (у брикетах)
- 2 чашки готового бананового пудингу
- 1/2 склянки вершків 35% жирності
- 16 свіжих вишень
- 2 ст. ложки шоколадного соусу
ПРОДУКТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ
Інструкції
-
1 Подрібніть половину батончика TWIX® і відкладіть. Відокремте шари печива та карамелі решти батончиків TWIX®.
-
2 Подрібніть шари печива з батончиків TWIX® і змішайте з крихтами солодкого крекеру та вершковим маслом. Втисніть у 20-сантиметрову форму для випічки і заморозьте на 15-20 хвилин або до повного застигання.
-
3 Тим часом за допомогою електричного міксера збийте вершковий сир до легкої пишної консистенції, додайте банановий пудинг і доведіть до однорідної маси.
-
4 Подрібніть решту карамельних шарів батончиків TWIX® і домішайте в сирно-вершкову суміш.
-
5 Наріжте 1 банан і викладіть на корж. Зверху викладіть вершково-сирну суміш. Поставте в холодильник на 1-2 години або до повного застигання.
-
6 Для подачі збийте вершки до утворення стійких піків. Розріжте корж на квадрати. Банан, що залишився, наріжте на 16 шматочків.
-
7 Зверху на кожен квадратик покладіть крапельку збитих вершків, посипте рештою подрібненого батончика TWIX®, покладіть шматочок банана і вишню. Полийте шоколадним соусом.