Рецепт
Батончики TWIX® зі смаком яблучного пирога

Час приготування
1,5 години
Інгредієнти
12 шт.
Порцій
12 х
Ці батончики з основою з пісочного масляного печива зі смаком яблучного пирога посипані штрейзелем (кондитерською крихтою) TWIX®, який так полюбляють ласуни.
ІНГРЕДІЄНТИ
- Для основи з пісочного печива:
- 6 ст. ложок вершкового масла кімнатної температури
- 3 ст. ложки цукру-піску
- 1 ч. ложка ванільного екстракту
- 90 г борошна для випічки
- 1 упаковка (2 шт.) подрібнених батончиків TWIX®
- 322 г консервованої яблучної начинки для пирогів
- Для штрейзеля:
- 42 г подрібнених горіхів пекан
- 3 ст. ложки борошна для випічки
- 3 ст. ложки щільно утрамбованого коричневого цукру
- По щіпці меленої кориці, мускатного горіха та гвоздики
- 3 ст. ложки вершкового масла
- 1 упаковка (2 шт.) подрібнених шоколадних батончиків TWIX®
ПРОДУКТ, ЩО ВИКОРИСТОВУЄТЬСЯ
Інструкції
-
1 Розігрійте духовку до 180°C, потім застеліть квадратну форму для запікання зі стороною 20 см, щоб краї пергаментного паперу звисали з країв форми, і відставте.
-
2 За допомогою електричного міксера збийте масло та цукор до однорідності, потім домішайте ваніль. Додайте борошно та подрібнені батончики TWIX®. Втисніть масу на підготовленій сковороді і наколіть виделкою. Поставте в морозилку на 10 хвилин.
-
3 Випікайте 8-10 хвилин або лише до готовності та блідо-золотистого кольору по краях. Дайте повністю охолонути, потім викладіть зверху начинку для яблучного пирога.
-
4 Щоб отримати штрейзель для посипки, потрібно змішати горіхи пекан, борошно, коричневий цукор, корицю, мускатний горіх і гвоздику. Втирайте вершкове масло кінчиками пальців до отримання однорідної маси. Додайте нарізані батончики TWIX®, добре перемішайте.
-
5 Посипте начинку штрейзелем. Випікайте 25-30 хвилин або до золотисто-коричневого кольору і появи бульбашок. Дайте повністю охолонути.
-
6 Використовуючи пергаментний папір як ручки, перекладіть на обробну дошку. Розріжте на 12 брусочків.
-
7 Порада: за бажанням подавайте з кулькою ванільного морозива.